Luftdysetilbehør

Air Nozzle Accessories

EXAIR tilbyder et stort udvalg af redskaber, som hjælper med at få den bedst mulige ydelse fra luftdyserne. Uanset om det er for at forbedre placeringen af luftdysen eller for at reducere luftforbruget, EXAIR har tilbehøret til dig!

Fleksible fastholde-slanger

Til anvendelser, hvor luftdyserne hyppigt skal flyttes, er Fleksible fastholde-slanger (Flexible Stay Set Hoses) ideelle. Monter simpelthen slangen tæt på anvendelsen og bøj luftstrømmen hen mod målet. Da slangen har "hukommelse", vil den hverken krybe eller bøje. Den fastholder altid målet indtil den flyttes fysisk til næste position.

Magnetiske baser

Magnetiske baser er passende for anvendelser, hvor hyppig flytning af luftdysen er nødvendig. Den kraftige magnet tillader horisontal eller vertikal montering. Der findes en lukkeventil, som kan bruges til uendelig variation af kraft og strøm.

rotations-fittings

EXAIR's rotations-fittings gør det nemt at justere placeringen af luftdyserne. Disse rotations-fittings tillader en bevægelse på 25 grader i forhold til midteraksen og en samlet bevægelse på 50 grader. Type 303 rustfrit stål.

udblæsningssæt

Ikke helt sikker på, hvilken luftdyse der passer bedst til anvendelsen? EXAIR's udblæsningssæt giver et komplet udvalg af luftdyser, som man kan eksperimentere med.

Andre luftdyser og luftstråler